De 95jarige Jazz en Popzanger Tony Bennett gaat maar door…!

Het nummer I’ve Got You Under My Skin, werd een wereldnummer van Good Old The Voice Frank Sinatra… Maar Ted ( 3 aug. 1926) blijft zingen…. en wat ik zo leuk vind van deze opname, dat Lady Gaga permissie vroeg aan de echtgenote van Ted, of zij dit nummer met haar echtgenoot mocht zingen…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.