Zondag 24 April heeft Max Verstappen niet alleen de race in Imola gewonnen, maar is gelijk weer terug in de titelrace…! De wereldkampioen in de Formule I heeft ook de Laureus Ward gewonnen als ’s Werelds Beste Sportman over het jaar 2021!

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES – DECEMBER 12: Race winner and 2021 F1 World Drivers Champion Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates on the podium during the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on December 12, 2021 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Kamran Jebreili – Pool/Getty Ima

Onze kleinzoon Arthur lijkt wel een beetje op Max vinden wij…!?

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

 1. Sina schreef:

  Hola Eddie,hartelijk bedankt voor alle berichten.
  Geniet er altijd van.
  Ook jammer van deze muziekant
  ….

  Hartelijke groeten, ook van Pedro,
  Sina.👏👏🥰🥰❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.