Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Linda van der Weele schreef:

    Hallo Ed, wat heb je de vlinders prachtig gefotografeerd. Ik woon sinds vorig jaar in Alkmaar en ben onlangs hier in de buurt naar een vlindertuin geweest. Heb genoten van de vlinders en mijn nieuwe hobby macrofotografie goed kunnen beoefenen. Wat heerlijk dat het jullie nog steeds goed gaat aan de foto’s te zien. Ik heb van mijn vorige buurvrouw uit Aalsmeer 3 hartstikke leuke foto’s op de app gekregen van een mixed wedstrijd van ons.
    Hartelijke groeten ook voor Kiki.
    Linda van der Weele

  2. mantelpower schreef:

    Hi Linda sorry voor mijn late reactie,,,Zou het prachtig vinden om de 3 foto’s op[ MP te zetten. Mijn e-mail is edmantel @outlook.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.