P1010464_1

de ijsjes waren niet aan te slepen….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Wat een mooie weblog eddie! We verheugen ons nu al op alle mooie praatjes en plaatjes. Vooral van die kleine Manteltjes.

 2. Janita Nensey Mantel schreef:

  Leuk om al deze fotoos te bekijken, Ik typte bij msn. Aalsmeer Mantel aan krijg ik deze site. Ik ben een dochter van Klaas en Bep Mantel, zij wonen vlak bij Niko en Lientje, familie dus. Heb soms een beetje heimwee ,woon al 4 jaar in Dubai. Vond het echt heel leuk om deze fotoos te zien, bedankt Janita

 3. Eddie schreef:

  Lieve achternicht…wat leuk, jouw reactie.Ik zal eens kijken of ik een oud fotootje van jouw familie kan vinden……Tot spoedig!

 4. dirk mantel schreef:

  eddy
  kijk veel op deze site maar waar haal je de mooi fotos van daan
  nu weer van mijn ouders
  dirk mantel uit kudelstaart

 5. Anoniem schreef:

  Hee Dirk
  Vader Jaap hield van fotograferen en dat hebben Nico en ik een beetje van hem overgenomen…! Uit een 95 albums valt heel wat ‘Mantel geschiedenis te halen…!

 6. Jan Mantel schreef:

  Hallo Allemaal,

  Ik ben de jongste van Dirk Mantel, in juli’09 word ik dan ook 33 jaar. Leuk om op deze site toch nog eens wat over de familie tegen te komen en om te zien hoe het vroeger was. Wat betreft achter familie ken ik alleen Jacco en Nick omdat ik me hun heb gewaterpoloxc3xb6t.

  Gr,

  Jan

 7. Anoniem schreef:

  Hallo Jan
  Bedankt voor je reactie. Wanneer er nog eens behoefte is aan wat foto’s uit het verleden….. laat het me maar weten, dan zet ik wel weer wat op m’n site…!

 8. dirk mantel schreef:

  goede middag neef
  ook in amerika lezen ze je site heb hem naar anne bakker gestuurt die in de oorlog bij ons in huis is gewwest
  ze was erg blij er mee
  hoop dat ik eens in de albums kan kijken want ik denk dat daar ook fotos van mij in staan want ik kreeg altijd de lege sigaren doosjes van je vader waar ik een weg van maakte en er met autos daar over heen ging door de hele
  kamer
  dirk mantel

 9. Manon Braspenning schreef:

  Kwam heel toevallig op je weblog terecht. Leuke site, mis alleen foto’s van je huwelijk met die twee heeeele leuke bruidsmeisjes. hihi
  liefs je nicht

 10. eddie schreef:

  @Hee Manon… wat leuk! Volgende maand 24 november heb ik een reden om die foto te plaatsen….dan zijn we 42jaar getrouwd!

 11. cock spaargaren schreef:

  super site erg mooi complimenten.

  groetjes cock spaargaren

 12. eddie schreef:

  @Cock. Bedankt, hoor..vraagje ben je familie? Zo niet, mag ik dan de achternaam van je moeder weten…? Kan ik even kijken, waar we matchen…!

 13. mantelpower schreef:

  Het is nu 24 januari 2014. Ik wil U even vertellen dat Sanoma helaas in september 2011 bij het migreren van m’n weblog 50 a 60 procent van mijn berichten heeft laten verdwijnen…. Sinds sept. 2011 ben ik overgestapt op ‘wordpress’ en functioneert alles naar wens! Excuses dus voor de incomplete pertode van maart 2007 tot half september 2011!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.