Mn_eerste_grote_vis_apr_2007_9  Op 12 April 2007 had ik m’n hengel even neergelegd, om binnen een kopje koffie met m’n vrouw te drinken.

Het aas  was een deegje en de diepte 2 decimeter.Vanachter het raam zag ik beweging in m’n dobber…..ik rende snel naar buiten en haalde de vis binnen.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Janita Nensey Mantel schreef:

  Leuk om al deze fotoos te bekijken, Ik typte bij msn. Aalsmeer Mantel aan krijg ik deze site. Ik ben een dochter van Klaas en Bep Mantel, zij wonen vlak bij Niko en Lientje, familie dus. Heb soms een beetje heimwee ,woon al 4 jaar in Dubai. Vond het echt heel leuk om deze fotoos te zien, bedankt Janita

 2. Eddie schreef:

  Lieve achternicht…wat leuk, jouw reactie.Ik zal eens kijken of ik een oud fotootje van jouw familie kan vinden……Tot spoedig!

 3. dirk mantel schreef:

  eddy
  kijk veel op deze site maar waar haal je de mooi fotos van daan
  nu weer van mijn ouders
  dirk mantel uit kudelstaart

 4. Anoniem schreef:

  Hee Dirk
  Vader Jaap hield van fotograferen en dat hebben Nico en ik een beetje van hem overgenomen…! Uit een 95 albums valt heel wat ‘Mantel geschiedenis te halen…!

 5. Jan Mantel schreef:

  Hallo Allemaal,

  Ik ben de jongste van Dirk Mantel, in juli’09 word ik dan ook 33 jaar. Leuk om op deze site toch nog eens wat over de familie tegen te komen en om te zien hoe het vroeger was. Wat betreft achter familie ken ik alleen Jacco en Nick omdat ik me hun heb gewaterpoloxf6t.

  Gr,

  Jan

 6. Anoniem schreef:

  Hallo Jan
  Bedankt voor je reactie. Wanneer er nog eens behoefte is aan wat foto’s uit het verleden….. laat het me maar weten, dan zet ik wel weer wat op m’n site…!

 7. dirk mantel schreef:

  goede middag neef
  ook in amerika lezen ze je site heb hem naar anne bakker gestuurt die in de oorlog bij ons in huis is gewwest
  ze was erg blij er mee
  hoop dat ik eens in de albums kan kijken want ik denk dat daar ook fotos van mij in staan want ik kreeg altijd de lege sigaren doosjes van je vader waar ik een weg van maakte en er met autos daar over heen ging door de hele
  kamer
  dirk mantel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.