Welkom bij ‘MANTELPOWER’ !

2000_pa_3

Mijn naam is Eddie Mantel

Deze weblog en ook de naam ‘Mantelpower’ heb ik te danken aan schoondochter Anna-Maria. Eerst had ik mijn twijfels hierover….zou ik het wel leuk vinden……neemt het niet te veel van mijn tijd in beslag?

Maar vanaf Maart 2007 ben ik te vinden op internet met muziek, leuke filmpjes, foto’s, verhaaltjes over Oud Aalsmeer en oude Aalsmeerders, belevenissen uit m’n jeugd en recentere artikelen, sport, humor, kinderen en kleinkinderen,etc.etc.               

  Reacties zijn altijd welkom!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.