Is Ray Quinn de nieuwe Robbie Williams….? De jonge Ray, net als de Beatles afkomstig uit Liverpool haalde de finale van de ‘X-Factor’ van 2006 in Engeland. Hij timmert behoorlijk aan de weg en z’n fans-schare groeit aanzienlijk…!  In de reclame van C1000 van de laatste tijd hoor je z’n fraaie stem ook… en ik vroeg me al af ‘wie is dat…?’

Toevallig vertelde een na 50 jaar teruggevonden vriend, nu woonachtig in Friesland, dat hij een fan was van Ray Quinn, een naam die me helemaal niets zei….. maar nu dus WEL!  Bedankt Jan!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Margrxe9 schreef:

  We komen net terug van een rondleiding in de CAV/TV-studio en het was beslist de moeite waard! Heel indrukwekkend zo’n groot leeg gebouw;morgen om 14.00 en 16.00 zijn er weer rondleidingen,een aanrader!

 2. Margrxe9 schreef:

  Vandaag en morgen draait in De Oude Veiling een filmpje waar u ook op staat met een fiets,u stond te kijken wie er naar de Westhill gingen. Tante Roos staat ook op de film,ze loopt mee in een polonaise.

 3. Aefke schreef:

  Via Twitter hoorde ik van Puur over dit weblog. Go for it Eddie! Ik hoop dat je lang mag genieten van de zomer, je familie en dit leuke mantellog.

 4. esther schreef:

  Hoorde van @Puur over de narigheid, hopelijk bent u er snel weer bovenop om verder te genieten van een heerlijke zomer!

 5. eddie schreef:

  Iedereen bedankt voor de lieve reacties! Groetjes uit de VU. Eddie

 6. Jolande Carson (Duinker) schreef:

  Wat een fantastic blog !!! Hoorde hierover vandaag van mijn zusje Caroline van Egmond (Duinker) die in Amsterdam woont. Ben meteen gaan kijken en heb werkelijk uren lang fotos bekeken, verhalen gelezen, liedjes beluisterd. Enig! Woon zelf al weer 22 jaar in Las Vegas, na 13 jaar in London … (yes, time does fly …!!)
  Was verleden week voor een paar dagen in Nederland voor de begrafenis van mijn vader (Piet Duinker), die plotseling op 26 juni op 89 jarige leeftijd overleed. Wij hebben vroeger met onze ouders, Piet en Marja, op Linnaeuslaan 62 gewoond. Hartelijke groeten aan een heel warm “niet-bepaald-kikkerlandje” van een bloedheet Las Vegas (maar zonder die vochtigheids graad … en gelukkig met overal airconditioning …lol) Ik word absoluut een vaste bezoekster! Jolande Carson (Duinker)

 7. Jolande Duinker schreef:

  Hallooooo, daar was ik weer eventjes. Wilde alleen maar even zeggen dat ik net het hele jaar 2007 van je blog heb gelezen. Ben er geloof ik wel een paar uur mee bezig geweest. Zo enig! Ga morgen weer verder met 2008, en op die manier ben ik straks langzamerhand up to date. Ik heb je bovenaan bij mijn ‘favorites’ gezet (heeft Caroline ook gedaan), en ik kijk echt gewoon iedere dag nu. Zo van even mijn emails doornemen, de krant bekijken, en Mantelpower lezen … een uitstekende manier om de dag te beginnen 😉 Toch?! Ik kan zien hoeveel ‘visitors’ je hebt. Ik weet dat je het leuk zou vinden om wat meer reacties te krijgen, maar twijfel er geen moment aan dat je blog ‘verslinderd’ wordt …. jeetje, is dat wel een woord? Komt bekent voor, maar af en toe ben ik even mijn Hollands kwijt; ik schrijf het natuurlijk zelden. De fotos van Kiki zijn fantastisch! Wat was, en is, ze mooi! Je hele familie trouwens is enig … you’re a lucky guy! Maar dat je weet je zelf al lang. Als er ooit iemand van jullie richting Vegas komt, laat het me weten, dan zal ik met alle liefde tour guide spelen.
  Doeiii, Jolande

 8. eddie schreef:

  Hi Jolande…wat een superreactie…echt vet cool..zoals ze tegenwoordig zeggen…denk er hard over om deze reactie als artikel te plaatsen…als je daar permissie voor geeft tenminste. Zeg, dat artikel van jou met foto, ik meen in de panorama, staat me bij, over een wapen ..iets van een grammofoonnaald…kan je me dat doormailen…zet dat heel graag op mxb4n web. Kusje Eddie

 9. Jolande Duinker schreef:

  Ja hoor, natuurlijk. Heb wel geen idee wat je eigenlijk bedoelt met ‘als artikel plaatsen’, maar je gaat je gang maar – lol
  Niet te geloven dat je je dat nog herinnerd van die foto. Was het zelf al volledig vergeten!!!! Dat was lang geleden (snik) – was er al kleuren televisie …? Tja, die foto heb ik niet meer, geen idee waar die ooit gebleven is. Ik heb dozen vol met fotos, duizenden denk ik, en ik moet dat nodig eens organiseren. Zit te wachten op een koude regenachtige dag, maar ja, die komt maar niet … Wil graag een foto van mijn ouders op All Out vinden en die sturen. Enig trouwens die fotos van ‘the boys’, alle vijf ;)! Heerlijk zo vissen, met een glaasje er bij.

 10. Margrxe9 schreef:

  Vandaag in de Nieuwe Meerbode:foto tuinbouwschool met zwaan!

 11. Eddie schreef:

  Hi Margre
  Ik heb een foto van Joke Wegman van Radio Aalsmeer gekregen… De School met 1 zwaan, maar dat is niet wat ik bedoel. Ik wwet zeker, dat er een foto moet zijn met 2 of meer zwanen…een prachtige glasscherpe foto uit de jaren ’50 denk ik.
  Ik ga wel in de krant kijken welke foto ze geplaatst hebben, maar ik vermoed, dat het de foto is, die ik van Joke gekregen heb, met 1 zwaan.

 12. Margrxe9 schreef:

  In het nieuwste nummer van “Oud Nuus” staat een mooie foto van de schilderswinkel van Dobber!

 13. Nathalie schreef:

  Ik ben op uw weblog/site beland door het zoeken naar onze voor vaderen/ouders….Familie Mantel.
  Nou heb ik zoveel informatie gelezen
  dat ik inmiddels het overzicht kwijt ben. Ik heb u weglog/site vol bewondering bekeken en een aantal namen waaronder Pieter mantel komen weer terug in de stamboomlijn waar ik aan het zoeken ben. al met al best verwarrend want er waren meer Mantels als ik dacht.
  Zou u per mail contact met mij willen opnemen? Zodat we kunnen zien of onze Stam/ouders inderdaad bij elkaar uitkomen?

  Met vriendelijke groet,
  Nathalie

 14. eddie schreef:

  Ja hoor, Nathaliexb4…! Geef me even je emailadres en de achternaam van je moeder.
  Wanneer je nog jong bent…de achternaam van je oma….dan heb ik het zo bekeken en kan ik je antwoord geven! En zeg maar xb4je en jij, hoor…en gewoon Eddie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.