De beste uitvoering van  ‘MY FUNNY VALENTINE’  …..volgens mijn bescheiden mening….gezongen door trompettist/zanger CHET BAKER en dit is een uitgelezen moment om U te helpen herinneren aan Valentijnsdag op 14 februari!

Dit nummer heeft ook enorme nostalgische waarde voor mij persoonlijk….! Als ik dit nummer hoor, denk ik terug aan 1954…… aan de Jazzy stem van Sina Bol, die deze evergreen perfect vertolkte bij de repetities van onze band in het houten kantoorgebouw van M&M achter Hortensialaan 7…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Anoniem schreef:

  Valentijnsdag is 14 februari

 2. Sina schreef:

  hola Eddie,wat leuk dat je dat weer even vermeld,want daar ben ik best wel trots op.Wat is Chet Baker goed hxc3xa8,ik denk dat ik al zijn CDxc2xb4s heb.Mijn eerste man was trompetist en toen heb ik de liefde voor trompetspelers op gepakt.Toevallig had ik vandaag een prachtig stuk muziek van Diane Schuur,een blinde zangeres die een prachtige CD gemaakt heeft met Maynard Ferguson and big band,dat is denk ik de trompetist die de hoogste tonen ooit heeft geblazen,ook zit daar een geweldige trombonist bij in het nummer van:Letxc2xb4s fall in love,wel een behoorlijk snel nummer,maar heel knap,zoek het maar eens op als je tijd hebt.
  Leuk ook voor Gordon dat zijn eigen nummer gekozen is.
  Ik heb weer genoten van je side,hartelijke groten,Sina.

 3. Anoniem schreef:

  je inspireert me, Sina….!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.