Huis_janita_dubai

Ik kreeg per email van achternicht Janita, de dochter van Klaas en Beb Mantel, de volgende schitterende fotoserie…!

Hier hun eigen paleisje in Dubai….!

Zwembad_janita

Foto van hun zwembad uit hun huis vandaan genomen.

Danish_13_dubai

Foto Danish  verleden jaar, toen was hij 13 jaar.

Danial_12_dubai_nr2

Danial, 12 jaarDanial_12_dubai ….. rechts op de surfplank in de golf van Dubai

Danial_12_surfing

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. anna-maria schreef:

  Wat mooi! mantels met zwarte haar! Geweldige dat een weblog tot zulke mooie verbintenissen kunnen leiden.

 2. eddie@ schreef:

  inderdaad mooie manteltjes daar in Dubai!

 3. janita nense mantel schreef:

  Bedankt voor je complimentje Anne-Marie,maar die Aalsmeerse Mantels zijn ook plaatjes. Het is hier nu half 9 en het begint toch te regenen, wat hier zelde gebeurt.Eerst heel veel onweer elke 2 sec. licht net boven zee. De Burj Al Arab is flink verlicht daardoor.Vind dat altijd heel mooi, maar ga toch maar niet op het dak staan(als afleider).Eerst 2 dagen zandstorm, alles zand, vloeren,tafels,tanden voen en haren, lekker hoor. Gaat de zandstorm liggen krijgen we dit. Op school hebben ze al verteld dat het uitzonderlijk veel gaat regenen in het weekend. Niets is hier gebouwd om dat probleem te ontlopen, dus waarschijnlijkl geen school. Ons huis is gelukkig 3 treden hoog gebouwd, dus niet echt wateroverlast, de straaten staan dan wel blank, zoeen 50 cm. diep. Alle lokale kindertjes spelen dan buiten in de plassen op hun blote voeten, wij wonen in een Arabishe wijk, dus weinig aanspraak, nou dat was het nieuwtje uit Dubai liefe groetjes Janita

 4. Edide@ schreef:

  Hai junita, wat lijkt me dat prachtig om op 320 meter hoogte in de Burj Al Arab uit je hotelraam te kijken naar dat enorme onweer….! Wel ook een beetje beangstigend, denk ik…!
  Bedankt voor je interessante reactie!
  Liefs Eddie

 5. janita nensey mantel schreef:

  Ik ben nog niet op de Burj Al Arab geweest, Danial wel met school, heb wel fotoos, niet onze smaak, te overdadig. Slaapkamers in knal rose, rood en oranje met een dot goud, ik zou er nachtmerries van krijgen en in ieder geval hyper van worden. Je kan daar wel ontbijten of lunchen voor niet zo veel, maar dat moet je heel vroeg van te voren bespreken. Ik heb nooit zo veel intresse in zulk soort dingen, ben een echte huismus. Gister heeft het zo geregent dat het de trap afliep, de deuren hebben geen plinten enz. Dus van het daktarras af liep het zo de trap af, ook staat de straat blank, ben net een hoovecraft af ik het pad afrij en het water in duik. liefs Janita

 6. janita nensey mantel schreef:

  Ik ben nog niet op de Burj Al Arab geweest, Danial wel met school, heb wel fotoos, niet onze smaak, te overdadig. Slaapkamers in knal rose, rood en oranje met een dot goud, ik zou er nachtmerries van krijgen en in ieder geval hyper van worden. Je kan daar wel ontbijten of lunchen voor niet zo veel, maar dat moet je heel vroeg van te voren bespreken. Ik heb nooit zo veel intresse in zulk soort dingen, ben een echte huismus. Gister heeft het zo geregent dat het de trap afliep, de deuren hebben geen plinten enz. Dus van het daktarras af liep het zo de trap af, ook staat de straat blank, ben net een hoovecraft af ik het pad afrij en het water in duik. liefs Janita

 7. Eddie@ schreef:

  Burj Al Arab lijkt me inderdaad overdadig! Je hebt volkomen gelijk!
  Maar om tegen aan te kijken…een hotel als een zeilschip…lijkt me wel iets byzonders! groetjes Eddie

 8. Brenda Brouwer schreef:

  Hoi Achterfamilie …
  Ik ben het nichtje van Janita, de dochter van Ingrid (Kleindochter van Klaas 🙂 ).
  Ik zag dat Janita een foto van mij heeft, samen met een vriendin van me. Ik ben dat meisje in dat fotolijstje…

  Ik had deze site nog nooit gezien, maar vind het wel leuk dat er tekeingen van mn tante opstaan!

  xx Brenda

  P.S. Janita ! Ik mis jullie 😦

 9. eddie schreef:

  @Lieve Brenda (achter-achternicht )Leuke reactie van een heel mooi meisje…bedankt hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.