Bericht uit de Telegraaf van 25 Maart 2009

Img037

Ondanks dit bericht blijf ik een groot fan van wijlen oud-president van de USA, John F. Kennedy.

De man hield van vrouwen en dat vind ik persoonlijk geen slechte eigenschap en het is iets wat vast staat en voldoende bekend is…! Zo heeft hij een lange relatie gehad in de jaren ’40 met de vermeende Nazi-spionne Inga Arvad, hetgeen John zelf waarschijnlijk niet geweten heeft en de relatie met filmster Marilynn Monroe tijdens zijn huwelijk is ook geen groot geheim.

De 27jarige John ontmoette de 21jarige Lisa Lanett in 1944, toen hij aan het revalideren was van z’n verwondingen, opgelopen op zijn oorlogsschip in de zomer van 1943. De relatie duurde enkele maanden en Lanett, een nicht van Otto van Habsburg, de laatste kroonprins van Oostenrijk-Hongarije, openbaarde nu op 87jarige leeftijd haar geheim aan de Oostenrijkse krant ‘Kurier’!

Dat de 51jarige Caroline, de dochter van John F. Kennedy, niet wil meewerken aan een DNA-test is niet zo verwonderlijk, omdat de in Californie wonende 63jarige Anthony Bohler hoogstwaarschijnlijk haar half-broer is……. en naar de zekerheid daarvan kijkt ze beslist niet met grote interesse uit!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.