Img192

Cees van den Heuvel, is niet meer…….!

Op 8 maart, 11 juli en 15 juli dit jaar heb ik artikelen over de dixielandband ‘RHINE TOWN REVIVAL’ op m’n site gezet.

1 van Nederlands beroemdste en sympathiekste trompettisten is gestorven op jl 30 juli 2009

Morgen, op dinsdag 4 augustus, wordt hij begraven.

Een loopkoets zal Cees naar zijn laatste rustplaats brengen. Het is de wens van Cees dat muzikanten hun instrument meenemen,….. hij wil graag bij zijn graf een jamsession!

De stoet zal worden voorafgegaan door de Revival Jassband,….sluit je aan!

Daarna lopen zij naar de ontvangstruimte, waar muziek zal klinken en het glas zal worden geheven op het leven van CEES.

Hij wil geen sprekers, geen condeleances….! Cees wil de muziek aan het woord laten! Hij houdt van kleurige kledij en zonnebloemen….!

Het is onvoorstelbaar, dat hij er na zo’n korte tijd van ziekte niet meer is….! In maart genoot ik nog van zijn optreden als leider van de band, zijn muzikaliteit, zijn lekkere jazzy stem, zijn humor bij het aankondigen van de nummers, etc……ik heb toen kort even met hem gesproken. Hij was nog aanwezig op de ‘Jazzparty op het water’ van de 65 jaar geworden banjoman Steven Nederhorst….. maar we hadden al gauw in de gaten, dat het niet goed ging met Cees…..! Hij haakte dan ook gauw af na een paar nummers meegespeeld te hebben en lag de rest van het feest op een brancard op het dek…!

Het was zijn wens geweest om toch nog bij dit feest aanwezig te kunnen zijn…. zijn muzikale kornuiten waren op alles voorbereid.

En nu is hij er niet meer…. wat een gemis voor zijn vrouw Willemijn, voor de andere familieleden, maar ook voor ‘Rhine Town Revival’, dat nu verder moet, zonder deze stuwende kracht, deze muzikale en aimabele vriend!    M’n gedachten gaat naar hun allen uit!

(op google onder Cees van den Heuvel, Who the hell is he…? kunt u alles over hem lezen, zien en beluisteren!)         Het is nu helaas… who the hell was he..!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. de krukkefonist schreef:

  vandaag ben ik naar Delft naar het jazzfestival en daar hoorde ik tot mijn grote verbazing dat Cees er niet meer is,de man die mij ook respecteerde als de krukkefonist. hij was altijd bereid om mij 1 keer mee te laten spelen en hij had een betere instelling voor mensen als wie maar ook.wij allen die met muziek te maken zullen hem missen. de krukkefonist

 2. nosewhistler schreef:

  missen anderen niet of was het de wil van Cees. hopelijk geven de goede vrienden veel steun aan Willemijn.
  veel sterkte Willemijn, ik zal hem ook missen bij de jazz en dixieland muziek
  optreden .

 3. Jean-Pierre Severens schreef:

  Toen ik afgelopen weekend tijdens “Jazz by the Sea” door Jan de Krukkefonist,ten gehore kreeg dat Cees was heengegaan liep er een koude rilling over heel mijn lichaam.Cees, een prachtig trompettist en mens, altijd klaar voor een babbel of en/of kwinkslag. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hem heb mogen horen als excellent trompettist en hem heb mogen meemaken als de man achter zijn trompet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.