Img263 Van links naar rechts:

Appie Tuning, tanta Matje Tuning-Spaargaren, Ab Offerman, dit keer niet met een tafeltennisbatje, maar met een tennisracket, moeder Hazina, Eddie, nicht Marry Bol, Nico, onder Nico achter de bloemen gaat opa Mantel schuil, dan heel vaag op de achtergrond Maarten Bol, tante Maatje Bol-Mantel, Klaas Bol, 80 jaar nu, en oma Maartje Mantel-Maarse een jaar voor haar overlijden, hier op 63 jarige leeftijd. Van de personen op deze foto zijn nog slechts 3 in leven, neef Klaas Bol (canada), Nico en ik.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.