2009_aug_tuin_martinwenneke

Deze zomer ben ik behoorlijk aan het fotograferen geweest…..! En nu het poelseizoen definitief voor dit jaar achter ons ligt, vind ik het leuk om nog voor 1 keer 1 van mijn mooiste foto’s op m’n site te plaatsen…….. een bootje op het droge met de mooie plas en de watertoren op de achtergrond!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.