IMG_1654
IMG_1655
IMG_1656
Op weg met de fiets naar de sportschool Amstelhof nam ik een omweg langs de Westeinder Plas en opnieuw keek ik met verbazing en ook met enige trots naar ons Aalsmeerse strand…..!

Toen ik jong was zag het er hier heel anders uit ……maar wat hadden wij het in de jaren '50 ook leuk gevonden….zo'n strand!  Wij hadden toen op die plaats zwembad "De Viba" en daar hebben wij toch ook wel plezier gehad ……..of niet soms?

Op de terugweg van de sportschool fietste ik een andere route en kwam ik langs het Wellant College en nam ik even een foto van deze enorm grote bladerpartij…… elk jaar komt het op en in de winter is het helemaal verdwenen. De latijnse naam is me even ontschoten.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. marleen veenstra schreef:

    De foto met olifant Echo erop is nu gesigneerd te koop bij een fondsenwerving om een olifant in Thailand te redden. Prachtige foto, prachtig beest. Mocht je interesse hebben, kijk dan voor hele mooie olifanten foto’s op wwww.elephantphotofundraiser.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.