Ton van Duinhoven is op 89jarige leeftijd gestorven…..ik was een enorme fan van hem…tjonge wat was die man veelzijdig…… een groot acteur/toneelspeler/filmacteur/cabarettier/speelde komische typetjes/ was een uitstekende jazzzanger, waarvan wij in er Nederland weinig van hadden, maar hij kon ook een gewoon hollands liedje, zoals dit ‘liedje voor zijn geliefde Amsterdam’ zingen…:

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Raisa, Russia schreef:

    Dank u wel voor dit lied te plaatsen. Ik hou van NL muzik en ook ben ik een fan van Gerard Joling wie woont in AAlsmeer. Kunt u zijn precis adres erachter komen, ik wil graag dit plaats zien op Google Earth.
    Alvast bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.