Toen ik vroeger…zo’n 55 jaar geleden, bij de Aviola’s drumde, moest ik ook zo nu en dan, een nummer zingen….! Gerrit Vreeken, de bassist, ging dan achter m’n drumstel zitten…en ik …op z’n Aalsmeers gezegd ‘scheet bagger’ achter de microfoon en zong oa dit nummer..’Tea for Two’, hier heerlijk jazzy gespeeld door 1 van Nederlands beste accordeonnisten Johnny Meijer….!

Let ook eens op de bassist Manke Nelis, maar vooral op Johnny Engels, die zo lekker de ‘bezems’ hanteert…:

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.