Gisteren mocht de Aalsmeerse voetbaljeugd weer de wei in…..!

De oudste kleinzoon Arthur, juist 10 jaar geworden, moest met Jong Aalsmeer United E1 uit spelen tegen IJselmeer Vogels. Bij de stand 3-3 scoorde Arthur 2 maal en konden ze de overwinning van 5-3 en de punten mee naar huis nemen…!  Ik was er helaas niet bij, maar thuis op het RKAV-terrein zag ik de middelste kleinzoon Daantje(6) in de championsleaque 4x scoren… en daar heb ik een paar foto's van genomen:

IMG_1889-1
Daan met rode kousen en RODE SCHOENEN…!

IMG_1890-1
IMG_1891-1
IMG_1892-1
IMG_1893-1
IMG_1894-1
Closeup daantje-1
IMG_1895-1

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.