IMG_1884-1

Met de Aalsmeerse kanjer Henk van Leeuwen maakten schoondochter Bea en ik en andere genodigden van Adviesbureau Verbeek (verzekeringen)  een rondvaart op de Westeinderplassen.

Rondvaart

Het was ll donderdagavond 19.30 droog, maar we hadden de paraplui's standby….!

We zien de rondvaartboten normaal gesproken bij ons eiland de bocht om komen….maar nu zat ik eindelijk zelf een keer aan boord… te genieten van Henk's stuurkunst en interessante verhalen.

Wat kan die Henk leuk vertellen over onze Poel……het is echt een aanrader voor mensen, die Aalsmeer bezoeken!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Els schreef:

    Eddie, ik denk dat ik weet welke foto jij bedoelt van de Tuinbouwschool. Theo Wentzel maakte in de vijftiger jaren een verticale zwart/wit foto met twee witte zwanen, op de achtergrond de tuinbouw school, er stond ook nog een stukje van een bushokje van Maarse & Kroon op meen ik me te herinneren. Misschien zit deze ansicht nog in de doos NOOIT WEG DOEN bij Peter Jager? Hartelijke groeten uit California. Els Terlouw-Vreeken.
    P.S. Love your website.

  2. Eddie schreef:

    Lieve Els…wat fijn weer iets van je te horen! In de doos van Peter zat de foto niet, helaas…, maar misschien kom ik hem nog eens tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.