Img964

Precies een week geleden waren Kiki en ik op bezoek bij het Software en Design-bedrijf 'FIQAS' (First in Quality and Service)….! Op uitnodiging van onze achterneef Rob Geleijn, directeur van dit prachtige bedrijf, zoon van Jan Geleijn en Marita Geleijn-Mantel, die ons ook ter plaatse welkom heetten.

Bij de rondleiding viel ik van de ene verbazing in de andere…! Het is bijna niet uit te leggen, wat we te zien en te horen kregen….! Wat een schitterend bedrijf…echt grote klasse!

Rob nodigde ons eerst uit voor een kopje koffie en daarna begon de rondleiding door het immens grote gebouw…onvoorstelbaar en dat zie je niet zo aan de buitenkant af….. Hornweg 5,…je rijdt er eigenlijk stomweg gewoon voorbij, als je niet weet wat hier gehuisvest is en wat hier voor werk gedaan wordt door 57 man en dames sterk!

De muurschilderingen staan nog op m'n netvlies gebijteld…. zo mooi…,dat zou je echt met eigen ogen moeten zien!

Neem nou deze foto van ons, die ik door mijn nicht Marita opgestuurd kreeg… je zou zeggen, dat je de Noordzee op de achtergrond ziet, met die hoge golven en zo heeft elke ruimte z'n eigen wandschilderingen, bijv. van de Westeinder Plas met watertoren, etc. etc.

Rob liet ons even proeven, van wat een nieuwe relatie te wachten staat….het ging Kiki en mij grotendeels onze pet te boven, maar het was fascinerend….. en ik kwam al gauw tot de conclusie, dat het een genot moet zijn om in deze kantoren te werken…. en voor zo'n baas!

We wensen Rob Geleijn en z'n gezin, die Pa op z'n vrije zondag een paar uur aan ons kwijtraakte, het allerbeste voor 2011…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. janita schreef:

    Mooie fotoos, ik ga zelfs kouwe voeten nog missen

  2. Eddie schreef:

    Lieve Janita…wij zijn weer jaloers op dat heerlijke temperatuurtje bij jullie…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.