Toen ik de 25jarige zeer populaire Paul Turner uit Londen voor de eerste keer bij The Voice of Holland zag…. dacht ik gelijk, hij lijkt op iemand, maar wist niet gelijk…op wie dan wel tot vandaag…het schoot me ineens te binnen…de zeer bekende 66 jarige filmster John Litglow van tegenwoordig bekend van de TV-serie ‘3rd Rock of the Sun’…maar dan natuurlijk op jeugdiger leeftijd.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.