Schoondochter Anna-Maria vroeg me, wat ik me herinner van het nummer ‘Net als Toen’, het winnende liedje op het Songfestival in 1957, gezongen door Corry Brokken…!

Ik was toen 19 jaar en ik kan me nog goed herinneren, dat Corry er geweldig uitzag, een prachtige stem had en een beeldschoon liedje met een voortreffelijke tekst zong en het Songfestival won….!
Ze was een boeiende zangeres, met een mooie carriere, die huwde met Sleeswijk van de Snip en Snap Revue…., ze is ook nog Rechter geweest…er valt genoeg op bijv. haar wikepedia op Google te lezen.
In 1999, op 66 jarige leeftijd, zong ze het nummer nog eens en al is haar stem soms niet helemaal zuiver meer, het is best de moeite waard om er naar te kijken en vooral om naar de schitterende tekst te luisteren….! In december dit jaar wordt ze 80….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.