Op 4 en 5 maart waren m’n vrouw en ik in Zuid-Limburg… het was bijna zomers weer met een blauwe hemel en een stralende zon.
Daarna werd het weer kwakkelen, met nachtvorst en een ijskoude wind overdags….! Waar blijft die lente toch…nou vergeet het maar…in het weekend hebben we weer nachtvorst en kan je overdags maar beter binnen blijven!
Verdorie, m’n vingers jeuken…er moet heel wat aan de tuin en het eiland gebeuren…! Het is maar goed, dat ik nu griep heb en niet wanneer de temperatuur aan het klimmen is…!
M’n bootje is er klaar voor om de poel op te varen naar het eiland…. maar het grote gemis van m’n dierbare broer Nico blijft en wordt er niet minder op! Het blijft een groot gat in je ziel, dat met niets te dichten valt…!
De Westeinder PlasEr zullen vast wel meer Aalsmeerders zijn, die onze poel verafgoden, denk ik zo….!
Eiland aug.2010Ons eiland (foto augustus 2010)dode wilg mei 2007Foto van m’n slapende broer in de zon…toen alles nog goed was…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. janita mantel schreef:

    Ik begrijp heel goed wat je bedoelt, dat gaat nooit meer over. Gelukkig heb je heel goeie herinneringen, die zijn goud waard en dat is best zeldzaam. liefs xxx Janita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.