Zojuist vond ik in de brievenbus een mooi bedankbriefje van Ira v.d. Weele, dochter van bij de Aalsmeerse leden van de tennisclub ‘All Out’ bekend staande kortgeleden overleden Toosje van der Weele (89)
1986 Eerste All Out Mix Team kampioen 2e klasFoto uit 1986, toen ons mixteam kampioen was, van de zaterdag IIe klas en we een poging deden in Rijsenhout om Iste klassers te worden, maar de spannende strijd moesten we met 3-2 afleggen tegen Eddie Luitink en z’n team…!
Op de foto, tweede van links de dochter van Toos, Ira v.d. Weele.
Ira v.d.WeeleIra v.d. Weele
En hier komt de foto van de bedankbrief-collage:
xxxxxxx

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.