Bob en Gon, de gastheer en gastvrouwe van het Crown Theater in Aalsmeer hadden gisteren, zondag 16 januari 2017 van half 4 tot 6 uur in de middag weer een bomvolle, gezellige bak enthousiast Aalsmeers publiek….!

De cabareteske  show van de Duits-Nederlandse Sven Ratzke was uitstekend en bijzonder entertainend…, van het ene ogenblik met een prachtige melancholieke chanson tot hilarische babbel.

 

14252157861

Deze veelzijdige artiest, van mannelijke diva tot enfant terrible a la David Bowie of Ramses Shaffy wist de zaal op alle fronten te boeien…!

Fay Lofsky, heeft haar sporen in de muziekwereld zeer zeker wel verdiend. De intussen 61 jarige zangeres, componiste en bespeelster van diverse instrumenten, oa een zingende zaag, ziet er nog steeds beeldschoon uit en heeft een prachtige stem.

shapeimage_1

Hier nog even Sven Ratzke:

 

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.