Ik kwam deze oude familiefoto tegen uit 2001 van de op  1 na laatste verjaardag van moeder Hazina Mantel-Spaargaren…!

Van links naar rechts boven Schoondochter Anna-Maria Giannattasio-Mantel, nicht Marjolein Vellekooop-Mantel, neef Ron Mantel, schoondochter Beatrice Mantel-Prouteau met haar eerste zoon Max, mijn echtgenote Kiki Mantel-Braspenning en schoonzus Lientje Mantel-Smit.

Tweede rij Mevr. Baardse, Eddie Mantel, de jarige job moeder Mantel 93 jaar, broer Nico Mantel, zoon Edward Mantel, zoon Jacco Mantel, Bart de Jong, zoon van Rob en Nicoline, Nicoline de Jong-Mantel, Rob de Jong met zoon Jeroen de Jong.

Enkele familieleden staan helaas niet op deze foto

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.