Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Sabine den toom schreef:

  Beste Ed Mantel, Ik ben een nichtje van Anneke van Benthem, tevens heb ik contact met Iqbal. Graag neem ik contact met u op. Ik wil u graag een bericht doorgeven. Wanneer mogelijk graag via de mail. Vriendelijke groeten, Sabine (dochter van de broer van Anneke)

 2. Sabine schreef:

  Beste Ed Mantel, ik ben het zusje van Leo en het nichtje van Anneke van Benthem. Ik zoek contact met u, vanwege een boodschap van Iqbal. Ik wil graag een boodschap doorgeven. Dank u wel en tot verder bericht.
  Vriendelijke groeten, Sabine

 3. mantelpower schreef:

  Beste Sabine Sorry voor mijn late reactie… ! Ik had veel problemen met m’n computer en het functioneren van mijn weblog mantelpower…! Ik zou graag de boodschap van !qbal willen vernemen…! zou je het naar mijn e-mail kunnen sturen? edmantel@outlook.com
  Bij voorbaat dank en doe ook de groeten aan Leo….. we hebben samen gedoken in de Golf.
  Groetjes Eddie Mantel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.