Vroeger werd altijd op de eerste Zaterdag van September het Aalsmeerse Bloemen-Corso gereden naar Amsterdam, via de Dam naar het Olympisch Stadion…! In de schitterende OVAK-kalender van dit jaar was deze mooie foto van een Corsowagen uit 2007 bij de maand september geplaatst CCF09092018_00000 Ik vond nog een paar foto’s van de privéwagens, waarbij ik achter het stuur zat…: file4225 met m’n verloofde Kiki De volgende foto is in kleur, heel bijzonder in die tijd…! We rijden op de Dam voorbij de tribune…   file5202     Hier met Rietje van Maanen achter op de auto…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.