Vrijdag, 4 september, werd Nick’s verjaardag met de familie bij ons in de tuin op juiste afstand gevierd…!

We hopen, dat we nog vaak de voltallige familie op de vrijdag kunnen en mogen ontvangen voor een gezellig samenzijn….! Onze 6 kleinzoons van 10 tot 20 jaar krijgen waarschijnlijk wat andere programma’s en we hopen natuurlijk, dat ze zo lang mogelijk blijven komen en zo lang Kiki (75) lekkere maaltijden op tafel blijft zetten op de vrijdag zal het niet zo’n vaart lopen met de verhinderingen…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.