Mijn opa Klaas Mantel huwde op 8 december 1898 met mijn oma Maartje Maarse

Op de foto van hun 10jarig huwelijk was mijn opa 36 jaar en oma 28

Ik heb de geboortedata even bij de personen geschreven

één ontbrak nog en dat was het 6e kind, Wim, die werd 11maanden later geboren op 9 november 1909

Mijn opa, Klaas, stierf op 86jarige leeftijd op 1 oktober 1958

Oma Maartje stierf op 65 jarige leeftijd op 20 december 1944 (op de verjaardag van mijn vader Jaap)

Op de foto zijn de kinderen:

Jan 9, Klaas 8, Maatje 6, Cor 5 en Jaap (mijn vader) 3 jaar.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Els T. schreef:

    Super familie foto

  2. mantelpower schreef:

    Toen jij bij Marcus in de winkel stond, had je aan de overkant mijn oom. jan Mantel manufacturier, oom Cor op de Machineweg manufacturier, op de Kanaaldijk tante Maatje gehuwd met Maarten Bol manufacturier, naast de Uil oom Wim kruidenier en m’n vader Jaap bloemenexporteur…! Ze deden het allemaal goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.