Img334_1 Bungee Jumpen: met enkel een elastiek aan je benen, je 50/60 meter naar beneden laten laten storten, om vlak voordat je denkt tegen de grond te kwakken weer keihard naar boven te zoeven.

Je moet letterlijk en figuurlijk even een grens over – en daar helpen ze je in Queenstown graag mee – maar dan beleef je echt een ultieme thrill die je nooit zult vergeten!

En waar kan je deze beter beleven dan in de stad waar het bungee jumpen is begonnen?

Edward, onze tweede zoon, deed op z’n wereldreis Queenstown aan en zat op een zeker ogenblik in de bus met ong 20 gegadigden richting de Kawarau Suspension Bridge, de eerste Bungee Jump plek ter wereld en het was nog totaal onbekend in de wereld in 1992 toen m’n zoon sprong. In de bus vroegen ze welke sprong ze wilden maken:

De normale sprong, dan blijf je boven het water of de waterdip, dan verdwijn je met je hoofd in het water…..de ‘Kiss of Death’ genoemd. Er waren er 2 van de hele groep, die hier voor koos…., Edward was 1 van die twee!

Wij als ouders, hoorden van deze stunt, toen hij gezond maar zwaar vermagerd heelhuids thuis kwam…… en dat was achteraf toch nog schrikken natuurlijk!

Dit was toch wel een ‘evenement’ te noemen…..ik heb het even in het woordenboek opgezocht, evenement betekent gewichtige of merkwaardige gebeurtenis.

Het is niet zo vreemd dat Edward nu met zijn echtgenote Anna-Maria een ‘Evenementen’bedrijf runt, genaamd PUUR* Amsterdam (WWW.PUURAMSTERDAM.NLinfo@puuramsterdam.nl tel.020 6260016  fax 0206262492

Wil je eens met een grote groep een leuk uitje in Amsterdam, neem dan even contact met ze op, ze zorgen voor een fantastische belevenis, ultiem genot….. en je zult deze dag absoluut onthouden!

Img335_1

wwwwwwwwww

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.