Op 11 november 2007 om 11 minuten over 1 is onze 5e kleinzoon geboren… Luke Stephen Mantel is zijn naam. Moeder Mabel en zoon maken het uitstekend…. en onze zoon Nick de vader van Luke is apetrots! Hoe kan dat ook anders! En dan wij…. we zijn dolgelukkig!

Kiki en ik waren onderweg van Malaga naar Casablanca toen we verblijd werden met dit prachtige nieuws. We konden gelijk de eerste foto’s van de nieuwe aanwinst aanschouwen op het internet aan boord van de Norwegian Gem.

Vandaag, 24 november, zijn we gelijk na aankomst op Schiphol naar IJburg getogen om de jongen te aanschouwen en de gelukkige ouders te feliciteren!  Bekijk het filmpje en bewonder dit nieuwe half Hollands half chinese jongetje…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. probeerde de code er af te halen

  2. En het is gelukt!!!! Voortaan meer reacties hoop ik. Geen code meer intypen!!!

    Succes Eddie , ben nieuwsgierig naar de vakantie foto’s…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.