Lieve  familie

Na een lange zonnige tocht van Gibraltar naar Palma de Mallorca zijn we bijna aan het einde van de cruise gekomen. Morgen nog de overtocht naar Barcelona, waar we 3 dagen verblijven.

Het was een fantastische cruise, we hadden heerlijk zonnig weer, hebben veel gezien en ook vandaag in Palma de Mallorca was het werkelijk geweldig wat we in de stad te zien kregen…!

Zaterdag hopen we jullie te zien….als dat mogelijk is.

Veel liefs voor alle Manteltjes, vrienden en kennissen.

Groetjes Eddie en Kiki

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Hey Pa, Ma,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met Luke Stephen Mantel!! Een prachtig fijn kleinkind. Nick en Mabel zijn beretrots.

  Heb geprobeerd een aantal malen te bellen, maar is niet gelukt, daarom even zo.

  Blij dat ook met jullie alles goed. Geniet van de komende dagen en wordt vooral niet onrustig van de geboorte van NR 5. Nick en Mabel doen het goed met kleine. Dat jullie nu net weg zijn is totaal geen probleem. Ze zijn lekker bezig en steun van onze kant is eigenlijk niet nodig.

  Liefs, Edward

 2. Hoi opa en Oma,

  Alexander: we missen jullie erg. Gaat het wel wat beter? Sinterklaas komt al hierheen. Wat gaat er gebeuren? Ik zit op voetbal. Het gaat goed met voetbal.Worden jullie lekker bruin, ook jullie billen? Ik mis jullie heel erg. Ik huilde net bijna omdat ik jullie miste.

  Arthur: het gaat goed met het kindje. Gaat het goed op reis? Hebben jullie nog Sinterklaas gezien? Het gaat goed met Alexander met zwemmen. Feijenoord en Ajax hebben gelijk gespeeld 2-2. De Jong en Rommedeal scoorden en bij Feijenoord scoorde Broekhoest en een penalty.De penalty werd gehouden door Stekelenburg, maar feijenoord scoorde toch. En Slorry had een hele mooie kans en toch schoot hij naast de bal! En toen zei hij “Slorry hoor.” En dat was een grap van Edward.

  Komen jullie nog wel terug? want we missen jullie heel erg.

  Edward; En pa schrijf nog even een stukje. Wat is nou 50 euro?

 3. jacco schreef:

  Niet erg orgineel dit bericht, maar we vonden het een leuk idee. Dus hier een berichtje van Max en Daan:

  Hallo Opa en Oma,

  Max: Oma, ik mis je dus ik wil dat je heel snel terug komt. Aub. Want je gaat heel veel snoepjes altijd geven en als je weg bent dan mis ik je heel vaak. Ik moet tegen RKDES voetballen heel snel, maar ik weet niet of we wel gaan winnen. Ook jammer dat jullie sinterklaas missen, misschien kunnen jullie wel opschieten?

  Daan weet niet wat hij moet zeggen, maar ik kan jullie melden dat het ook met hem heel goed gaat.

  Jacco: Met Luke gaat het prima, een fantastische combinatie tussen nick en mabel. Jullie zullen wel trots zijn. Geniet van de vakantie en tot over een week.

 4. Eddie schreef:

  Hallo lieve allemaal….!

  Hier Opadaddy!
  Bedankt voor jullie lieve en komische berichten…! We missen jullie, we zijn nu over de helft….en het mag best een beetje opschieten…en jullie begrijpen de redenen!
  Tot volgende week Zaterdag! veel liefs van Opadaddy en Kiki

 5. Mabel schreef:

  Hoi Eddie en Kiki, hier een berichtje vanuit IJburg. Allereerst willen we jullie bedanken voor al die mooie cadeaus! Zoals jullie weten zijn we sinds donderdag ontslagen uit het ziekenhuis. Luke groeit goed en is vandaag weer gewogen door de verloskundige: 2820 gram, 30 gram over zijn geboortegewicht (2790 gram)! Hij mag nu van 8 voedingen per etmaal naar 7, kunnen we ’s nachts doorslapen als hij niet huilt. Geniet nog lekker van jullie vakantie, want het is hier maar 5 graden en morgen regen. We zien jullie gauw. Groetjes Luke, Mabel en Nick.

 6. Eddie schreef:

  Lieve Mabel

  Bedankt voor je lieve reactie. En we hopen Zaterdag als we thuiskomen iedereen even te zien. Dat zouden we werkelijk geweldig vinden. We hadden vandaag een fantastische dag in Gibraltar en zijn nu na een lange warme zonnige dag bij het zwembad op weg naar Palma de Mallorca. Woensdagmorgen zijn we in Barcelona en zo als gezegd zaterdag vliegen we weer naar Amsterdam.
  Doe iedereen de groeten! Veel liefs en kusjes
  Eddie en Kiki

 7. probeerde de code er af te halen

 8. En het is gelukt!!!! Voortaan meer reacties hoop ik. Geen code meer intypen!!!

  Succes Eddie , ben nieuwsgierig naar de vakantie foto’s…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.