Hallo lieve familie

Ik zit hier een beetje onwennig achter een vreemde computer op de Norwegian Gem.

Kiki is even een dutje doen om er straks weer flink tegenaan te kunnen gaan….. Maarten en Alice trouwens ook!

Even over gisteren…de reis is prima verlopen…en rond 4 uur waren we op de boot. Het is allemaal even mooi en er is zo veel te doen, dat we er eigenlijk een beetje gek van worden….. want wat moet je overslaan of welke keuze maak je, als er te kiezen valt tussen 2 of 3 verschillende leuke dingen.

Gisteren avond hebben we heerlijk gegeten en daarna in de prachtige schouwburg naar een fantastische show gekeken van een pseudo Nat King Cole en een heerlijk orkest. De zanger was werkelijk voortreffelijk, leek op Nat en had de stem van Nat en hij zong al z’n beroemde nummers, zoals ‘Unforgettable’ enz.

Daarna hebben we geen aktiviteiten meer verricht en zijn naar onze kamer gestrompeld, waar Kiki na in bed gestapt te zijn onmiddelijk in slaap viel.

We hebben heerlijk geslapen en om half 10 ontbeten. Daarna heb ik gefittnest tot ze me konden uitwringen, daarna hebben we gekaart bij het zwembad waar een heerlijk combo ons van heerlijke achtergrond muziek voorzagen.

Vanavond is er weer een geweldige show…. en we zien wel wat we verder doen.  Morgen wacht ons Malaga en gaan we de Musea en andere interessante zaken bekijken.

Als iemand van de familie dit leest…. geef het even door aan de anderen…..!

Hoe is het met Mabel….. nog niets aan de hand?

Tot spoedig!  Groetjes ook van Kiki, Maarten en Alice!

Eddie

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Hey Pa, Ma,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met Luke Stephen Mantel!! Een prachtig fijn kleinkind. Nick en Mabel zijn beretrots.

  Heb geprobeerd een aantal malen te bellen, maar is niet gelukt, daarom even zo.

  Blij dat ook met jullie alles goed. Geniet van de komende dagen en wordt vooral niet onrustig van de geboorte van NR 5. Nick en Mabel doen het goed met kleine. Dat jullie nu net weg zijn is totaal geen probleem. Ze zijn lekker bezig en steun van onze kant is eigenlijk niet nodig.

  Liefs, Edward

 2. Hoi opa en Oma,

  Alexander: we missen jullie erg. Gaat het wel wat beter? Sinterklaas komt al hierheen. Wat gaat er gebeuren? Ik zit op voetbal. Het gaat goed met voetbal.Worden jullie lekker bruin, ook jullie billen? Ik mis jullie heel erg. Ik huilde net bijna omdat ik jullie miste.

  Arthur: het gaat goed met het kindje. Gaat het goed op reis? Hebben jullie nog Sinterklaas gezien? Het gaat goed met Alexander met zwemmen. Feijenoord en Ajax hebben gelijk gespeeld 2-2. De Jong en Rommedeal scoorden en bij Feijenoord scoorde Broekhoest en een penalty.De penalty werd gehouden door Stekelenburg, maar feijenoord scoorde toch. En Slorry had een hele mooie kans en toch schoot hij naast de bal! En toen zei hij “Slorry hoor.” En dat was een grap van Edward.

  Komen jullie nog wel terug? want we missen jullie heel erg.

  Edward; En pa schrijf nog even een stukje. Wat is nou 50 euro?

 3. jacco schreef:

  Niet erg orgineel dit bericht, maar we vonden het een leuk idee. Dus hier een berichtje van Max en Daan:

  Hallo Opa en Oma,

  Max: Oma, ik mis je dus ik wil dat je heel snel terug komt. Aub. Want je gaat heel veel snoepjes altijd geven en als je weg bent dan mis ik je heel vaak. Ik moet tegen RKDES voetballen heel snel, maar ik weet niet of we wel gaan winnen. Ook jammer dat jullie sinterklaas missen, misschien kunnen jullie wel opschieten?

  Daan weet niet wat hij moet zeggen, maar ik kan jullie melden dat het ook met hem heel goed gaat.

  Jacco: Met Luke gaat het prima, een fantastische combinatie tussen nick en mabel. Jullie zullen wel trots zijn. Geniet van de vakantie en tot over een week.

 4. Eddie schreef:

  Hallo lieve allemaal….!

  Hier Opadaddy!
  Bedankt voor jullie lieve en komische berichten…! We missen jullie, we zijn nu over de helft….en het mag best een beetje opschieten…en jullie begrijpen de redenen!
  Tot volgende week Zaterdag! veel liefs van Opadaddy en Kiki

 5. Mabel schreef:

  Hoi Eddie en Kiki, hier een berichtje vanuit IJburg. Allereerst willen we jullie bedanken voor al die mooie cadeaus! Zoals jullie weten zijn we sinds donderdag ontslagen uit het ziekenhuis. Luke groeit goed en is vandaag weer gewogen door de verloskundige: 2820 gram, 30 gram over zijn geboortegewicht (2790 gram)! Hij mag nu van 8 voedingen per etmaal naar 7, kunnen we ’s nachts doorslapen als hij niet huilt. Geniet nog lekker van jullie vakantie, want het is hier maar 5 graden en morgen regen. We zien jullie gauw. Groetjes Luke, Mabel en Nick.

 6. Eddie schreef:

  Lieve Mabel

  Bedankt voor je lieve reactie. En we hopen Zaterdag als we thuiskomen iedereen even te zien. Dat zouden we werkelijk geweldig vinden. We hadden vandaag een fantastische dag in Gibraltar en zijn nu na een lange warme zonnige dag bij het zwembad op weg naar Palma de Mallorca. Woensdagmorgen zijn we in Barcelona en zo als gezegd zaterdag vliegen we weer naar Amsterdam.
  Doe iedereen de groeten! Veel liefs en kusjes
  Eddie en Kiki

 7. Opa heeft altijd van die mooie muziek. opa heeft smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.