Verleden week zaterdag speelde Arthur (8) een zaalvoetbaltoernooi in de Bloemhof (Aalsmeer Oost).

Hij speelde in het AZ-team en het was weer een lust voor het oog om hem te zien uitblinken…! AZ kwam in de finale en Arthur werkte als een paard om de 2-2 in de laatste minuten om te buigen in een overwinning….! Hij speelde voor en achter….. en in een uiterste poging om de tegenstanders het scoren te beletten, stak hij z’n voet uit om de bal tegen te houden….,deze schampte echter z’n wreef en de bal belandde hoog in de uiterste hoek van zijn eigen doel…… 3-2 verloor AZ en werd tweede!

Als trotse opa heb ik het altijd over mijn eigen vlees en bloed, maar het moet duidelijk zijn, dat er meerdere talentjes rondlopen en dat voetbal ‘teamwork’ is….!

Het fraaiste doelpunt bij het zaalvoetbal heb ik een poos geleden van een emailvriend gekregen…. en heb ik bij dit artikel geplaatst. Kijk even naar het filmpje hierboven…… de bal kwam hoog van zijn keeper…. en met een prachtige omhaal schiet de voetballer de bal in het doel!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.