Img156 Op vrijdag 12 juni werden de handballers van Fiqas Aalsmeer nog 1 keer gehuldigd vanwege het winnen van ‘DE SUPERCUP’ ,   ‘Het LANDSKAMPIOENSCHAP’ en de ‘BENELIGA’….!!!

In een open bus werd de kampioensploeg toegejuicht door vele Aalsmeerders en een grote schare fans….!

Daarna werden de mannen opgewacht bij de ‘BLOEMHOF’ waar vele zwarte en witte ballonnen werden opgelaten en vervolgens barstte het grote slotfeest binnen los, dat doorging tot in de late uurtjes.

Ook de jongens van C1 van Fiqas hebben het geweldig gedaan want in het afgelopen weekend hebben ze de finale tegen SDS’99 met 23-7 gewonnen en legden daardoor beslag op de BEKER……!

De volgende dag moesten ze alweer aan de bak in het NK voor C-jeugd en werden 2e achter Quintus, heel niet slecht als je weet, dat ze de dag ervoor de beker pakten en dat waarschijnlijk wel een beetje gevierd hebben….!

Op 29 april heb ik een artikel geplaatst ‘FIQAS’ (klik de maand april aan, aan de rechterzijde), waar m’n achterneef Rob Geleijn, direkteur van Fiqas aan het woord is in een interview voor de Quote.

Ik feliciteer Rob van harte met de enorme successen van dit jaar van de handballers van FIQAS Aalsmeer en ik dank hem ook voor de prachtige email, die ik onlangs van hem mocht ontvangen, waarin hij mij beloofde te zullen zorgen, dat ik binnenkort de gelegenheid krijg om de bezoekers van mijn website te kunnen vergasten op een nummer van ELVIS PRESLEY, door hem gezongen…..!

Jullie zullen versteld staan van de zangcapaciteiten van m’n achterneef Rob, die niet alleen een groot zakenman is, maar ook een superoptimist en zoals reeds gezegd…. een super-zanger!

(Foto van Oud collega M&M Jaap Maars en gegevens art. uit het Witte Weekblad)

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Steven Nederhorst schreef:

  Beste Eddie,

  Ik ben de banjoist/gitaarist van de Rhine Town Revival/Rhine Town Dixie Preachers. Ik zoek contact met je i.v.m. een uitnodiging voor een muzikale jazzboottocht op 14 juli voor mijn 65e verjaardag met de Rhine Town Revival and Guest

  Kan je mij jouw email adres toesturen per email dan kan ik verdere details mailen.

  Met vriendelijke groet,

  Steven Nederhorst
  email: snederhorst@cs.com
  mobiel: 06 295 635 04

 2. eddie schreef:

  @Beste Steven Alvast bedankt! Ik kijk er naar uit! Wat hebben Joke van Radio Aalsmeer, m’n broer Nico en ik van jullie performance bij Plasmeijer genoten! Groetjes Eddie Mantel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.