Img844

Vanmiddag kreeg ik na afloop van een tennispartijtje een album met foto's mee van Pim v.d. Zwaard, waarin zijn vader Jan v.d. Zwaard, de bekende Zaadwinkelier uit de Zijdstraat veelvuldig te zien was in diverse orkesten.

Ik zal er enkele  op m'n website plaatsen…..!

Deze foto's van Pim's broer Jan, die net als zijn vader enorm muzikaal was, vond ik zo leuk, dat ik ze wel als eerste moest scannen en op m'n site moest zetten….. Jan met trombone en de hele reeks vrienden achter hem aan. Het zal ong. 1955 geweest zijn…! Zelf heb ik dit kamp meegemaakt in 1949 of 1950 en sliep ik in het hooi, boven de varkens…waar die jongen zit.

Jan

Jan speelde niet alleen trombone, maar diverse instrumenten, waaronder piano… en dat deed hij voortreffelijk. Helaas is hij veel te jong gestorven….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.