Enkele maanden voor Louis Neefs en zijn echtgenote Liliane omkwamen  bij een verkeersongeval op 25 december 1980, zong de belgische zanger het lied voor Martine Bijl. Louis was 43 jaar toen hij stierf…!

Heimelijk een beetje verliefd op Martine, zoals vele mannen…, die dezelfde verliefdheid voelden voor Marilyn Monroe, Doris Day, Brigitte Bardot, zong Louis dit lied voor de verleden week overleden Martine Bijl…:

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.