Eerst nog even deze oude kerstwens …. Want Gerard en ik houden van de Westeinder Plas…! file1913In de jaren ’90 was Gerard Joling onze buurman op de Uiterweg, bij de Aalsmeerders beter bekend als de Buurt…!

Ik heb hem toen 1 keer gesproken en dat was in 1998, toen ik ons huis aan hem wilde slijten. want we gingen verhuizen naar de Oude Spoordijk!

Ik riep over het slootje.. “Hee Gerard, kan je even komen, ik moet je wat vragen…!”En Gerard kwam even koffie (of iets anders) drinken…! “Je geeft nogal eens feestjes en hoe leuk zou het niet zijn om je gasten, die nogal wat te drinken krijgen, kan laten slapen in je gastenverblijf in ons huis…. een bruggetje over de sloot en klaar is Kees! “Goed idee zei Gerard, maar daar heb ik momenteel geen poen voor”… en inderdaad zijn grootste successen ging hij pas in de nieuwe eeuw krijgen…!

Zijn mooie kerstnummer wordt naar zijn zin een beetje te weinig gedraaid op de radio en tv… maar ik laat mijn oude buurman van weleer niet in de steek en hier komt zijn mooie kerstnummer:

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.