Oud Aalsmeerse Els Terlouw stuurt me vele jaren de mooiste video’s vanuit de USA en daar ben ik haar zeer dankbaar voor…! Els stond in de jaren ’50/60 in de winkels van Marcus de Bul (de Jong) en Jager in de zijdstraat…!

Hier komt weer wat moois…:

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.