Speciaal voor Jolande in Las Vegas en Caroline bij ons in Nederland….Grote hits uit 1988….en waarom krijgen jullie dit aangeboden….welnu omdat in 1988 All Out een kwart eeuw bestond en omdat vanwege dit feit een boot afgehuurd werd, waarop enorm gefeest zou worden… Hans Meijer en Wim Vriend waren de organisatoren van dit feest, dat tot in de late uurtjes zou duren….eten, het een en ander te drinken(!) en wat vooral belangrijk was……lekkere muziek en mooie vrouwen, die allemaal goed in de stemming waren.

Ik heb helaas geen foto’s van dit feest…..maar ik vond het leuk om 1988-muziek aan te bieden den!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Caroline Duinker schreef:

  Lieve Eddie, wat ontzettend lief en attent dat je dit voor ons op je blog hebt gezet..jeetje…”we gaan terug in de tijd, de tijd..de tijd”! Ik kan me dat feest op de boot nog heel goed herinneren en ik ga dit weekend op zoek naar foto’s uit de All Out tijd. Wie weet heb je er wat aan? Zoals Jolande al eerder schreef hebben wij je blog allebei bij onze “Favorieten” gezet en kijken we ook iedere dag wat voor leuks je nu weer hebt uitgekozen. Deze nummers waren in ieder geval een schot in de roos en een blast from the past, enig!! Nogmaals heel erg bedankt voor deze lieve geste en ook voor de aandacht die je aan papa hebt besteed, ik zal ook bij dat bericht even een reactie achterlaten.
  Liefs, Caroline

 2. Caroline Duinker schreef:

  Lieve Eddie,
  Dank je wel voor het plaatsen van dit bericht en je tekst erbij. Het doet mij goed dat je zulke goede herinneringen hebt aan mijn ouders, want het waren schatten van mensen die wij heel erg missen. Helaas is mijn moeder veel te vroeg overleden in 1979, nog maar 56 jaar, maar gelukkig heeft mijn vader nog ruim 30 jaar een mooi leven gehad, “een fantastisch leven” zoals hij mij zelf ooit zei. Wij hebben het naar zijn wens in besloten kring gehouden en daardoor zullen ook veel mensen het of in de Telegraaf hebben gelezen of misschien wel via jouw blog.
  Nogmaals bedankt dat je hier aandacht aan hebt willen besteden, erg lief van je.
  Dikke kus hiervoor, Caroline

 3. Caroline Duinker schreef:

  Daar was ik nog even 😉 kan je mij je emailadres geven (ik neem aan dat die van mij nou wel bekend is bij jou), dus stuur me maar een berichtje via m’n hotmail. Ik heb wat foto’s gevonden en wil je daar wat over vragen.
  Liefs Caroline

 4. eddie schreef:

  @caroline. Ik heb jouw enailadres niet, maar hier is die van mij:
  edmantel@caiway.nl kusje Eddie

 5. Jolande Duinker schreef:

  Enig, die muziek !! Aan de ene kant lijkt het wel gisteren, aan de andere kant heb ik het gevoel dat het honderd jaar geleden was… Zoveel gebeurd sindsdien …
  Dat haar! Die jasjes met die opgestroopte mouwen en die brede schouders! Aaarrrggghhh!
  Tja, en zo zullen we over 22 jaar wel terug kijken naar 2010, en hetzelfde denken: … dat haar! … die broeken die bijna van je achterste afvallen … lol.
  Maar de muziek was en blijft leuk! Dank je Eddie! Bijzonder lief van je!
  😉 Jolande

 6. Jolande Duinker schreef:

  … ik sluit me volledig bij de vorige spreker aan ….
  Inderdaad, heel hartelijk dank Eddie voor dit bericht en je lieve woorden. Bijzonder op prijs gesteld!
  Knuffel van de andere zus
  Jolande XOX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.